ORGANISERING AF LANDSDÆKKENDE AKTIONSDAG MOD KØB AF KAMPFLY 27. MAJ

nej til kampfly -kort

Vi har fået tilbagemeldinger fra mange steder i landet. Købet af nye kampfly er helt uacceptabelt, og vi vil være med til at gøre Nej’et synligt. Nej tak til nye kampfly-kampagnen arbejder på at den 27. maj bliver til en virkelig landsdækkende aktionsdag, hvor vi siger: Kampflykøbet kan og bør stoppes. Som en nyttig måde at bringe folk sammen på har vi oprettet et enkelt gruppesystem på facebook, hvor man kan planlægge lokalt.

59 procent af befolkningen er ifølge Altingets meningsmåling direkte imod at de kampfly købes. Det er nu der skal protesteres. Meld dig ind i en lokalgruppe og inviter venner og bekendte til at være med. En markering ved rådhuset i din kommune er ikke et uoverkommeligt projekt, men et vigtigt led i en landsdækkende aktion.

Tid til Fred, der er en del af kampagnen  har oprettet en lukket facebook-gruppe for hver af de 98 kommuner.

OBS: Når I har besluttet en aktivitet et sted i landet, så meld det også ind til kampagnen, så vi kan danne et overblik. Det kan gøres som en kommentar til denne artikel eller på  mail: nejtilkampfly@gmail.com.

Find din lokale gruppe på denne måde:

TID TIL FRED NU – Herlev (erstattes med navnet på den kommune du bor i) – eller find gruppen ved hjælp af kortet her http://www.tidtilfred.nu/lokale-facebook-grupper/.

Da det er en lukket gruppe skal du anmode om medlemsskab, der er pt. to midlertidige administratorer på, så der blever ret hurtigt svaret.

Når du er medlem kan du invitere dine venner og bekendte til at blive medlemmer.

Gruppen bruges til at skabe et fællesskab imod købet af nye kampfly, oprettelse af begivenheder lokalt, vidensdeling, aktioner, diskussioner, møder osv. – og i første omgang til at aftale hvad i kan gøre sammen den 27. maj, den fælles aktionsdag over hele landet.

Når gruppen gerne vil have sin egen administrator, anmoder i bare om det til den administrator, der er i gruppen fra starten, så det derefter blir jer selv, der skal godkende nye medlemmer.

TID TIL FRED – aktiv mod krig, som har oprettet grupperne, er et græsrodsnetværk, der er startet i København og er aktive i Nej tak til nyekampfly-kampagnen.

På hjemmesiden www.tidtilfred.NU ligger de teser der er grundlaget for arbejdet indenfor netværket. De aktiviteter, der foregår i netværket skal ligge indenfor disse, meget brede rammer. Der ligger link til denne hjemmeside i beskrivelsen.

Se pressemeddelelse fra Nej tak til nye kampfly

Lars Løkke har valgt – men vi vil ikke dikteres nye kampfly for milliarder

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til ORGANISERING AF LANDSDÆKKENDE AKTIONSDAG MOD KØB AF KAMPFLY 27. MAJ

  1. Pingback: TIPS TIL ORGANISERING AF LANDSDÆKKENDE DEMONSTRATION MOD KAMPFLY 27. MAJ | Nej tak til nye kampfly!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s