KAMPFLYPROTEST FØRTE TIL NY FREDSGRUPPE – SILKEBORG FOR FRED

 

Underskriftsindsamling i Silkeborg mod køb af nye kampfly

De landsdækkende demonstrationer i Nej tak til nye kampfly-kampagnen sidste år har givet et boost til fredskræfterne i Silkeborg – for nylig tog man skridtet til et fast fredsarbejde og dannede Silkeborg for Fred. Gruppen lægger ud med at invitere til debatmøde d. 19. juni om NATO-kravet om 2 % stigning i militærbudgetterne, og fortæller i det følgende om dem selv, deres grundlag og planer.

Verden over ser vi mange regionale konflikter, hvor Danmark – som medlem af Nato – på forskellig vis indgår aktivt. Og nu lægges der op til massiv oprustning i Europa.

Men vi mener, der er en anden vej – en fredens vej med dialog og samarbejde om at skabe fred og afrustning.

Det er sjældent, at finde dette synspunkt i pressen eller i udsagn fra det officielle Danmark, men vi tror på folkelig støtte til at afvise krigen, som metode til at løse verdens konflikter.

Formålet med Silkeborg for Fred er derfor, lokalt at demonstrere et folkeligt ønske om fred, at oplyse og skabe debat om Danmarks rolle i forhold til oprustning og afspænding. Samt at udbrede information om aktuelle konflikter, kulturel udveksling m.m.

Silkeborg for fred vil arrangere eller være medarrangør af offentlige møder, der sætter fokus på Danmarks rolle som krigsførende nation eller sætter fokus på særlige konfliktområder.

Silkeborg for fred vil understøtte debatten på hjemmesider og på facebook.

Silkeborg for fred vil også markere ”freden” i gadebilledet – det kan være ved opslutning om underskiftsindsamlinger mod oprustning, uddeling af løbesedler eller f.eks. ved at promovere ”freden” i andre folkelige sammenhæng f.eks. 1. maj.

Silkeborg for fred vil samarbejde med andre fredskræfter både lokalt og landet over.

Silkeborg for fred arbejder på et demokratisk grundlag, hvor aktiviteterne besluttes af dem, som deltager i møderne i Silkeborg for fred. Der nedsættes en arbejdsgruppe, der forbereder møder og aktiviteter. Silkeborg for fred holder kvartalsvise møder.

Vi ønsker Silkeborg for Fred god kamp!

Silkeborg for Fred lægger ud med et offentligt debatmøde med emnet

DE AKTUELLE PLANER OM STIGNINGERNE I MILITÆRBUDGETTET PÅ 2 % OG DANMARKS KRIGSDELTAGELSE

Talere: Thomas Jensen (Socialdemokratiet) og Christian Juhl (Enhedslisten)

Mandag d. 19. juni kl. 19
Medborgerhuset Binderslevplads

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

13 svar til KAMPFLYPROTEST FØRTE TIL NY FREDSGRUPPE – SILKEBORG FOR FRED

 1. cisco gulløve siger:

  Vil fylde bilen fra Århus. Vi ses.

  Like

 2. Selv om der ikke nævnes meget om det i medierne (noget overhovedet?), så opstiller USA nu 648 missiler i Polen og Rumænien og på 32 skibe i Middelhavet, 4 nu stationeret i Cadiz “for at forsvare os mod Iran”. På grænsen til Rusland. Så har de 2 min til at reagere. Missilerne i Østeuropa skal standses, da de fører til Teknisk Uheld, Beklager !!!

  Like

 3. Claus-Erik Hamle siger:

  Kan det være derfor, at Bulletin of Atomic Scientists siger, at kl. er 2½ min i MIDNAT ? De er jo dygtigere end Dr Goebbels i Pentagon/NATO, når ingen har hørt om USAs nye missiler i Europa. Men galskaben er total. Obama bestilte for 1 Trillion Dollars nye atomvåben, fly, ubåde.

  Like

 4. Claus-Erik Hamle siger:

  Noget tyder på-www.mcremo.com-at vi har begået Selvmord mange gange med få tusinde overlevende i bjergene. Og nu er vi på vej til det igen ! “Homo Sapiens” er rablende gal, analfabet og retarderet. Det er sgu sørgeligt !

  Like

 5. Claus-Erik Hamle siger:

  Ubådene kan US Navy forlængst spore og udslette samtidigt ifølge chefubådsmissilingeniør Bob Aldridge-www.plrc.org Han sagde sin stilling op og skrev The Counterforce Syndrome, First Strike! The Pentagon´s Strategy For Nuclear War, Nuclear Empire, etc. GPS blev altså lavet for at Minuteman-3 og Trident-2 kan ramme missilsiloer præcist. Sprænghovederne på Minuteman-3 og Trident-2 er lavet til at minimere atomvintereffekten, hvis de bruges mod missilsiloer.

  Like

 6. Claus-Erik Hamle siger:

  I øvrigt brugte State Department 5 milliarder Dollars på at organisere kup i Ukraine. http://www.antiwar.com og Ray McGovern, Veteran Intelligence Officials for Sanity. Yanks, go home !

  Like

 7. Claus-Erik Hamle siger:

  Missilingeniør Bob Aldridge-www.plrc.org om USAs nye missiler i Europa: “Whether they are on ships or land, they are still a necessary component for an unanswerable first strike.”

  Like

 8. Claus-Erik Hamle siger:

  Professor J. Ed Anderson: “There is no doubt in my mind that deployment of anti-missile missiles in Eastern Europe is part of a first-strike strategy.” Dr Bob Bowman, Chef “Star Wars” Project: “Missile Defense is the missing link to first strike.” USA søger Afvæbnende Førsteslagsevne. Da det fører til Selvmord, sagde missilingeniør Bob Aldridge op. Med missilerne i Østeuropa har Rusland 2 min til at reagere; bare de ikke reagerer forkert! Derfor sagde General Harbottle til mig: “They are bloody fools in the Pentagon!” Og det er vi også i Europa, når vi tror på USAs forklaring , at missilerne skal forsvare os mod noget Iran ikke har og heller ikke arbejder på at få. I alt fald intet bevis. Missilerne har selvfølgelig ikke noget med Iran at gøre !

  Like

 9. Claus-Erik Hamle siger:

  Robert C. Aldridge: The Counterforce Syndrome, First Strike! The Pentagon´s Strategy For Nuclear War, fås på tysk, fransk og dansk (oversat og udgivet af mig, fås fra Aarhus kommunebibliotek, Statsbiblioteket, Det Kgl. Bibliotek) og Nuclear Empire, kap. 9 om anti-ubådskrigsførelse.

  Like

 10. Claus-Erik Hamle siger:

  Sidste gang-med Cruise og Pershing-2-demonstrerede 1 million i Paris, nu demonstrerer ingen mod missilerne i Polen, Rumænien og på 32 skibe i Middelhavet, for ingen har hørt om missilerne. Det betyder, at de er meget dygtigere end Dr Goebbels i Pentagon/NATO. Missilerne nævnes ikke i J/P, TV-avis/Nyheder. Det må vi da gøre noget ved ! J/P vil ikke tro på, at det er på 32 skibe, “ikke på så mange”, sagde J/P. Men det er det faktisk. For at forsvare os mod Iran !!!

  Like

 11. Claus-Erik Hamle siger:

  Iran har ikke langtrækkende missiler, og der er intet bevis på, at Iran søger A-våben jvf. http://www.antiwar.com og Ray McGovern, Veteran Intelligence Officials For Sanity. Alligevel tror Venstre-bønderne og nogle socialdemokrater på det, fordi USA siger det. Så naive har de ikke lov til at være! I Irak har USA brugt tortur, som selv SS/Gestapo ikke kunne finde på. Fødselsskaderne i Fallujah er værre end i Hiroshima pga USAs brug af Uran-våben. Og nu bruger USA Hvidt Fosfor i angrebet på Mosul. Vores kære allierede, Den Store Satan ?

  Like

 12. Claus-Erik Hamle siger:

  Se http://www.antiwar.com Ray McGovern What Trump Can Expect From Putin. Hvis opstillingen i Polen og Rumænien ikke standses, er Rusland jo nødt til at lave Affyring På Varsel, og så kan vi bare vente på Selvmordet. Det er altså bare mere idiotisk end idiotisk. Hvem andre end Venstre-bønder og nogle socialdemokrater tror på deres tåbelige påstand om, at missilerne skal forsvare os mod Iran ?

  Like

 13. Claus-Erik Hamle siger:

  MX missilet blev kaldt Peacekeeper, fredsbevareren. Men det var et førsteslagsvåben, fordi sprænghovedet var lavet til at minimere Atomvintereffekten, hvis det blev brugt mod missilsiloer. Så da MX/Peacekeeper blev skrottet, satte man sprænghovederne fra MX/Peacekeeper på Minuteman-3, så både Minuteman-3 og Trident-2 er førsteklasses førsteslagsvåben. Ifølge missilingeniør Bob Aldridge kan US Navy forlængst spore og udslette alle fjendtlige ubåde samtidigt. Med missilerne i Polen, Rumænien og på 32 skibe får Rusland 2 min til at reagere. Selvfølgelig vil de lave Affyring På Varsel-Launch On Warning, og det hele vil være en fejl pga de aggressive, dumme, forbandede fjolser i Pentagon. “They are bloody fools in the Pentagon” sagde General Harbottle til mig af samme grund.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s