NUL KAMPFLY ER DET ANTAL DER VIL GIVE FÆRREST DRÆBTE

‘Forsvaret’ er kommet ud med en intern sikkerhedsanalyse, hvor konklusionen lyder: Et reduceret antal nye kampfly kan koste menneskeliv. Med ‘reduceret antal’ mener de den nedskrivning af antallet der var nødvendig for dem for overhovedet at få købet til at gå i gennem. Er de i gang med at bane vejen for flere kampfly?


Deres beregning af ‘risiko for tab af menneskeliv’ følger denne logik. Med det lavere antal fly – 27 i stedet for de ønskede 48 – vil piloterne få færre træningstimer og være til fare for sig selv og omgivelserne.

‘Dræbte piloter og totalsmadrede fly til millioner af skattekroner’ er det skrækscenarie der males op.

Planen er at reducere piloternes årlige antal flyvetimer fra maksimalt 140 til maksimalt 115 timer, mens Nato’s anbefaling lyder på 180 årlige flyvetimer. Men havd har det med antallet af fly at gøre???

Hvorfor vil færre fly give mindre træning? Dette følger ikke nogen normal logik. Man kan vel give den træning der er behov for. Politikerne har hidtil ikke været bekymrede de gange en ny udgift er blevet lagt oveni det oprindelige milliardbeløb.

F-35 KAMPFLY ER SAT I VERDEN FOR AT DRÆBE

Kampflyene indgår i USA’s og Nato’s generelle krigsforberedelser og optrapning i forhold til Rusland, hvor Danmark har fået den særlige rolle at sikre dominans i Arktis og det baltiske område op til Ruslands grænse. De indgår i andre krigsberedskaber, de er udset til at bære USA’s nyeste atombomber. Som det udtrykkes officielt skal flyene:

“opretholde et afvisningsberedskab i dansk luftrum, deltage i patruljering af islandsk og baltisk luftrum samt deltagelse i længerevarende internationale missioner langt væk hjemmefra”.

Vi ved det vil koste menneskeliv, som Danmarks krige har gjort det indtil nu. Vi ved F-35 er angrebsvåben.
Danmarks aggressive krigspolitik må stoppes – INGEN KAMPFLY ER DET RIGTIGE ANTAL!

Se
Forsvaret: Reduceret antal nye kampfly kan koste menneskeliv

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s